We trainen met onze Duitse herders op de woensdagavond vanaf 19.00 uur en op de zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur en kynologisch op de donderdagavond vanaf 19.30 uur.

Wilt u op zaterdagmiddag bij ons komen kijken, dan kunt u ons vanaf 14.30 uur vinden op het terrein, want we zijn van 13.00 - 14.30 uur gezamenlijk aan het speuren op een externe locatie.

Elke zaterdag wordt gestructureerd het speuren neergezet en eens in de 6-8 weken speuren we vroeg op de zaterdagmorgen. We nemen dan ook extra tijd voor hond en geleider, want leren doen we met elkaar. 

Het appel trainen en het pakwerk draaien op de club is afhankelijk van de ervaring en het niveau van u en uw hond. Na afstemming met de geleider gaan we de trainingen naar ieders tevredenheid invullen en daar zijn diverse keuzes in te maken. 

Iedere week zetten we ook een korte groepstraining of een training buiten de club neer, zoals o.a. het centrum opzoeken, om de honden optimaal te socialiseren. Dit is altijd een gewild onderdeel bij de leden en daarnaast ook geweldig om te zien.

Onze honden worden opgeleid en gekeurd volgens het IGP-programma, zoals erkend door de Raad van Beheer en FCI en geldig per 1 januari 2019.

Komt u gerust een keer kijken naar een training, als u op zoek bent naar een club waar u met uw Duitse herder wilt gaan trainen. U ervaart dan de sfeer op de club en ook de manier waarop wij de training neerzetten.

De koffie staat voor u klaar!

Voor de kynologie kunt u de info vinden onder het tabblad "Kynologie".