We trainen met onze Duitse herders op de woensdagavond vanaf 19.00 uur en op de zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur.

Wilt u op zaterdagmiddag bij ons komen kijken, dan kunt u ons vanaf 14.30 uur vinden op het terrein, want we zijn van 13.00 - 14.30 uur gezamenlijk aan het speuren op een externe locatie.

Het trainen met uw hond is afhankelijk van de ervaring en het niveau van u en uw hond. Na afstemming met u als geleider gaan we de trainingen naar ieders tevredenheid invullen en daar zijn diverse keuzes in te maken. 

Met regelmaat zetten we ook een korte groepstraining of een training buiten de club neer, zoals o.a. het centrum opzoeken, om de honden optimaal te socialiseren. Dit is altijd een gewild onderdeel bij de leden en daarnaast ook geweldig om te zien.

Onze honden worden opgeleid en gekeurd volgens het IGP-programma, zoals erkend door de Raad van Beheer en FCI en geldig per 1 januari 2019.

Komt u gerust een keer kijken naar een training, als u op zoek bent naar een club waar u met uw Duitse herder wilt gaan trainen. U ervaart dan de sfeer op de club en ook de manier waarop wij de training neerzetten.

De koffie staat voor u klaar!

Voor de kynologie kunt u de info vinden onder het tabblad "Kynologie".